COMEYNYEEE BOTOL AIR NI

Maunye tak comel, Botol Air Dianz kan?  Semua orang tahu khasiat air masak untuk kesihatan kulit betul tak?  So minumla air masak sebanyak yang boleh dengan Botol Air Dianz ni.  Nak dapatkan?

CER TENGOK MASKOT BUAT APA?HAHA

Rugi la sapa tak dapatkan lagi Botol Air Dianz yang comel ni.  Apa?  Tak tau macam mana nak dapatkan?  Ni haa Maskot D explain kat korang macam mana korang boleh dapatkan botol air ni secara percuma!  😍

Promosi raya dah start uols😍

Hanya dengan Dianz Premium je taw..

Nak ke nak sangat kulit bersih tanpa parut jerawat & jeragat putih satu badan?

Raya ni mesti sedara mara terkejut sebab;

  • Cantik Berseri-seri
  • Baju Cantik
  • Kasut Cantik
  • Beg Cantik
  • Pakej Muka pun Cantik

Kulit Muka Dah Tak Secantik Dulu..

Ishh!..Dah bosan dah dengan Masalah kulit muka ni semakin hari semakin teruk!

Buat apa nak berputus asa?
Jom Dapatkan Tips berguna dengan kami tentang penjagaan kulit muka.

Anda sudah mencuba macam-macam produk kecantikan, namun tiada kesan positif?

Adakah anda mengalami masalah kulit
seperti ini?

Jeragat?

TOMPOK -TOMPOK KECIL yang memenuhi bahagian muka anda seperti dahi, pipi, hidung, dan kawasan sekitar mulut. Tompok jeragat selalunya berwarna lebih gelap dari warna kulit asal dan ini menyebabkan tona kulit anda kelihatan tidak sekata. Bagi mereka yang berkulit cerah, kebiasaannya tompok jeragat akan berwarna coklat manakala mereka yang berkulit gelap pula akan mendapat tompok yang berwarna hitam.

Kadangkala, saiz jeragat yang kecil ini akan kelama-lamaan membesar kemudiannya bercantum dengan jeragat yang lain dan akhirnya memenuhi setiap ruang di wajah anda. Ini menyebabkan wajah anda kelihatan tidak menarik dan gelap. Cubalah Dianz Premium sebagai Ikhtiar pudarkan jeragat.

Ekzema

Ekzema biasanya ia terjadi pada bayi/kanak kanak. Ia dikenali juga sebagai atopic dermatitis (kulit).

Keadaan radang pada kulit disertai dengan bengkak, gatal dan ruam merah yang kadang-kadang kelihatan seperti kulit melecur yang berair. Jika berpanjangan akan menyebabkan kegatalan.

Ekzema selalunya terdapat di muka, pergelangan tangan, pertengahan siku dan juga lutut. Kulit yang terlibat akan menjadi berkerak.

Biasanya kanak-kanak mendapat ekzema sebelum berumur 5 tahun. Kebanyakan kanak-kanak akan membesar tanpa masalah ini jika mereka tidak menghadapi alahan atau asma. Ianya bukanlah satu jangkitan.

Jerawat?

Jerawat atau acne vulgaris merupakan perkara yang biasa berlaku pada remaja yang akhir baligh disebabkan oleh perubahan hormon badan. Bagaimanapun jerawat yang teruk mungkin disebabkan oleh pelbagai sebab seperti jangkitan kuman (penyakit, alahan dan salah penjagaan kulit.

Sekiranya jerawat berlaku dengan teruk, ia perlu dirawat dengan Dianz Premium untuk mengelakkan berlakunya parut yang berkekalan.

Kulit Kusam?

Kulit kusam adalah salah satu masalah yang sering dihadapi oleh setiap orang. Kulit yang kusam ini adalah kulit yang tidak mempunya seri wajah ataupun istilah yang popular digunakan iaitu ‘flawless’ atau ‘glowing’. Kebiasaannya, tona kulit kusam ini mempunyai tekstur atau tona kulit yang tidak sekata (uneven skin and tone).


Kulit kusam ini boleh terjadi kerana perubahan warna kulit akibat sinar UV, bintik-bintik gelap, liang pori yang tidak sekata, dan juga faktor penuaan seperti kedutan dan kendur

Resdung

Sinus adalah rongga berisi udara pada tengkorak yang dilapisi oleh membran. Membran ini mengeluarkan sedikit cairan untuk memerangkap kotoran dan memberi kelembapan pada rongga hidung.

Adakah Anda Mempunyai IMPIAN Anda Agar Kulit yang tidak berminyak, tiada jerawat, dan cantik berseri?

Ia boleh membuatkan anda Yakin untuk bersua dengan rakan sejawat anda, kan?

BEAUTY TIPS

Tips berguna akan diberikan secara PERCUMA daripada
Kak Lai
setelah mendapatkan Produk Dianz Vitamin Premium ini.

DIANZ VITAMIN

Dvp mengandungi gabungan bahan yg bermutu tinggi dan berkhasiat seperti vitamin c, vitamin e, glutthatoine dan kolagen untuk penyerapan berganda lebih pantas bagi kebaikan kulit.

FEED BACK CUST

Dianz Vitamin sudah 7 tahun berada dalam pasaran, lebih daripada 10,000+- testimoni dan Feedback daripada pelanggan Dianz Vitamin

POSTAGE / COD

Postage seluruh Malaysia 3-7 hari bekerja barangan akan dihantar kepada anda dengan sempurna

PRODUK KECANTIKAN NO.1

Ini pilihan yang TEPAT jika Anda tercari-cari Produk Kecantikan No. 1 di Malaysia. Kerana lebih JIMAT, MURAH & SELAMAT!

dianz VITAMIN premium BAHARU!

Kandungan diperkayakan

Kandungan dianz vitamin premium kini lebih berkualiti tinggi dan gred bahan ditambah baik untuk kesan yg lebih optimum.

Sticker hologram

Dianz Vitamin Premium yang original wajib mempunyai sticker Hologram dan melalui agen sah (web kami ini jual yang original sahaja) serta Nombor Siri yang tersedia.

Kelulusan kkm

Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah akta Farmasi : MAL16095012NC.Tiada gula sintetik.Tiada dadah steroid.

35 Biji

Ada 35 biji kapsul setiap botol. Lebih Jimat dan berpatutan berbanding dengan keluaran sebelum ini.

Tablet berbentuk "D"

Rupa bentuk diperbaharui dengan huruf "D" lebih tebal dan lebih menarik.

dijamin halal

Tiada gelatin & 100% halal. Produk Muslim & Kilang bertaraf GMP.

FREE GIFT BOTOL AIR EXCLUSIVE DIANZ TERHAD KEPADA YANG TERAWAL SAHAJA!

Kuantiti botol air di HQ semakin surut dah. Jom dapatkan sekarang!

Khasiat Maquiberry

- Memutihkan kulit & melindungi kulit daripada sinaran matahari.
-Memiliki kadar antioksidan yang paling tinggi di dunia
-Menyokong kesihatan penuaan & meningkatkan kekuatan serta daya ketahanan
- Anti-radang & sumber vitamin E untuk melembabkan kulit

Perbezaan Dianz vitamin lama & Baru

1- Upgrade high quality ingredients
2- Tablet Unik berbentuk "D"
3- 35 biji ( RM 1.48 sebiji) jimat RM6.30 bagi 1 botol.

Apa Yang Ada Dalam Buah Oren(Dianz Premium)?

Mengandungi VITAMIN C kelebihan daripada buah oren untuk merawat parut / jerawat / jeragat

memutih & mencerahkan kulit

Mencerah lebih 2x daripada toner kulit asal bergantung kepada keadaan kulit setiap orang berlainan hasilnya

mampu pudarkan Parut & jeragat

Makan dianz vitamin salah satu inisiatif, sebab ia akan merawat dan mencerahkan pigmentasi dari dalam kulit

merawat masalah kulit Seperti jerawat

Dianz Premium mengandungi vitamin C & E berfungsi merawat sel-sel kulit mati secara dalaman secara langsung menyelesaikan masalah kulit seperti Jerawat

kulit lebih berseri

Kini dengan rasa lebih sedap dan lebih premium ingredientsnya dan dipertingkatkan 5 kali lebih cepat dari yang lama. Rugi la kat sesiapa yang belum try lagi tu

NAMPAK AWET MUDA

Dianz Vitamin mengandungi Kolagen yg diperlukan kulit bagi menganjalkan dan mengekalkan keremajaan kulit

MENGURANGKAN KULIT BERMINYAK/ KULIT KERING

Sangat sesuai untuk mereka yang alami masalah kulit berminyak, pori pori di muka akan mengecil dan pengeluaran minyak dari kulit menjadi kurang. Bilamana terlalu banyak minyak di muka, kulit muka jadi tersumbat.dan dari situ jerawat akan muncul.

tablet lebih padat dgn vitamin C dan E

Tablet yang berupa bentuk yang menarik dan sedap mempunyai Ekstrak vitamin C & E sesuai untuk kecantikan dan kesihatan.

baik uNtUk tumit MEREKAH, kuku dan rambut

Dianz Vitamin Premium sesuai untuk menjaga dan memulihkan kulit merekah di tumit, kuku serta rambut.

testimoni pelanggan

faq
adakah boleh consume/makan dvp jika mengandung/hamil?

Boleh. Seawal 3 minggu kehamilan.

adakah boleh consume/makan dvp semasa menyusu?

Boleh. Digalakkan supaya anak sama-sama gebu

adakah boleh consume/makan dvp ketika berpantang?

Boleh, tetapi seeloknya anak selepas Jaundis (sakit kuning pada bayi)

Ketika period kena stop consume dvp ke?

Tidak Perlu stop consume. Boleh teruskan seperti biasa

jika ada penyakit gp6d ?

Tidak Boleh.

Ada kelulusan kkm tak?

Ada. Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah akta Farmasi : MAL16095012NC.

Adakah dianz vitamin ni halal?

Ada. Tiada gelatin & 100% halal.Produk Muslim & Kilang bertaraf GMP

Ada kelulusan kkm tak?

Ada. Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah akta Farmasi : MAL16095012NC.

kencing manis ,darah tinggi ,sakit jantung ?

Tidak boleh makan !. Jika nak makan sila tanya doktor dulu ya!..

Perlu ke pantang apa2 untuk ambil vitamin C & E ni ? seperti kafein, seafood?

YA. Anda perlu elakkan kafien dan air karbonat utuk kesan yang lebih cepat tetapi anda boleh ambil seafood seperti biasa. Vitamin ini mggunakan collagen ikan talapia. tidak memberi alahan kepada individu yang alahan seafood.

Saya ambil pil perancang.. boleh ke ambil vitamin ni ?

Ya, boleh.

ibu mengandung ada kencing manis ?

Tidak Boleh.. (kalau takde baru boleh).

Oh Maksudnya jika ada penyakit kencing manis tidak boleh makan dvp?

Ya. Tepat sekali.

cara makan ?

Selepas makan. (selepas makan . hisap , kunyah , telan ikut la guana pun asal masuk dalam badan . rasa berry sedap)

jika ada penyakit cyst dan fibroid ?

Tidak boleh . (sebab ada collagen sila rujuk dktor dulu ya. tak berani nak memandai) 🙂

jika dah kawin? nak ketat ?

Tidak Boleh. Lelaki dan perempuan boleh makan DVP tetapi untuk ketat sila cari produk lain . Kerana Dianz Vitamin bukan jamu

budak boleh makan ke?

Tidak Boleh. Hanya bagi umur 16 tahun dan ke atas sahaja.

jika nak gemuk atau nak kurus sesuai tak makan dvp?

Tidak Sesuai.  (Jika DVP ini boleh menggemukkan. SAYA lah orang pertama yang cabut lari dulu. Hehe. Dianz Vitamin tidak menggemukkan).

nak putih ? untuk ELAK muka jerawat , jeragat , kusam

ELOK sangat-sangat sesuai.

Jika ada ekzema ?

Pun boleh. ELOK .

MENOPAUSE , adakah selamat untuk saya makan vit C & E ini ?

Ya, boleh. Selamat dan disarankan untuk memakan vitamin ini kerana ia menstabilkan hormon bagi masalah yang dialami oleh sesetengah wanita yang tengah menopause.

Terima kasih kerana membuat tempahan.

WhatsApp chat